Pc videókártya javítás

2016-04-16 0 kommentek videokartyajavitas_admin Laptop videókártya javítás

Az asztali VGA kártyák meghibásodásának számos oka lehet. A hibajelenségek is különbözőképpen mutatkoznak meg: nem ad képet, csíkos kép, nem kapcsol be a gép, nem indul, a gép kikapcsol, szemcsés a megjelenítő, lefagy stb. A javítás is sokféle irányban indulhat el. Leggyakoribb a BGA ic-k hibája, melyet cserével vagy újragolyózással javitunk. Emellett előfordul a kondenzátorok meghibásodása is, amit cserével orvosolunk.

Mielőtt hardver hibára gyanakodnánk győződjünk meg róla hogy szoftveresen megfelelően működik-e számítógépünk. Amennyiben nemrég telepítettünk rá operációs rendszert, és néha, de nem mindig furcsán jelenik meg a kép, vagy mozgatásra rendszeresen lefagy, akkor valószínűleg kontaktus hibánk van. Ez a hiba egyes típusoknál viszonylag könnyen javítható, más típusoknál nem javíthatók tartósan. Miután megállapítottuk mely alkatrésznél van a hiba, egy-több professzionális forrasztási művelettel rendbe rakjuk a videókártyát. (VGA kártya hiba) Szükség esetén BGA chipset cserét végzünk, erről előzetes árajánlatot adunk.

 

Ha a VGA kártya- kifüstölt, megsütötték, zárlatos, ráfolyt a víz – NEM ÁLL MÓDUNKBAN ÁTVENNI, SE ÁRAJÁNLATOT ADNI, mivel – NEM vállaljuk a javítását!

Javítási sikertelenség esetén anyag és rezsiköltségre minimális díjat (4990.-) számítunk fel!

Ha csomagként küldik el a javítanivalót, kérjük, mellékelje egy papíron az alábbi adatokat is!

- Hiba leírása

- Név

- Visszaküldési cím

- Telefonszám

- és email cím!

A csomag megérkezését műhelyünkbe követni tudja a választott futárszolgálat nyomkövetőjével!